25 september 2017

Bergen Group Services AS tildelt 3-årig rammekontrakt med Norled AS

Bergen Group Services AS er tildelt en 3-årig rammekontrakt på levering av verftstjenester til rederiet Norled AS.

Headline

Click here to edit the text...

Selskapet har rundt 80 fartøyer, og driver ferje- og hurtigbåtsamband fra Oslofjorden til Troms.

Rammekontrakten omfatter i hovedsak levering av ulike maritime service- og vedlikeholdstjenester til Norled AS. Kontraktsperioden starter fra og med 4. kvartal 2017 og varer ut 3. kvartal 2020. Bergen Group Services AS vil være en av flere langs norskekysten som skal levere disse tjenestene til rederiet.

Norled AS som er et av landets største ferje og hurtigbåtrederier har satset mye på nye fartøystyper og miljøvennlig teknologi, og har tatt frem løsninger som selskapet er alene om i verden. Selskapet har mer enn 1.000 ansatte og omsetter for 2 milliarder kroner årlig. Selskapet har hovedkontor i Stavanger og kontorer i Bergen og Oslo. Norled AS er et heleid datterselskap av Det Stavangerske Dampskibsselskap AS.

Bergen Group Services AS er et heleid datterselskap av det børsnoterte konsernet Bergen Group ASA. Selskapet har sitt hovedfokus på markedssegmentene Maritim Service, Forsvar og Energi & Industri. Den operative aktiviteten foregår ved selskapets hovedbase på Laksevåg i Bergen og Straume på Sotra. Bergen Group Services har i tillegg en omfattende aktivitet ute på kunde-lokaliteter i Hordaland samt egne reise team som dekker både norskekysten, offshoreinstallasjoner i Nordsjøen og internasjonale oppdrag.

Ytterligere informasjon om Bergen Group er tilgjengelig på www.bergengroup.no

Kontaktpersoner:
Frode Johansson, adm. dir. Bergen Group Services AS, tlf. 970 80 766 
Jonny Arefjord, avdelingsleder Maritim, Bergen Group Services, tlf. 922 86 572