30 juni 2017

Forlengelse av rammekontrakt med Forsvaret

Bergen Group Services AS er tildelt en ettårig forlengelse av en rammekontrakt knyttet til skipsteknisk vedlikehold og reparasjon på deler av Forsvarets fartøy-kategorier.

Forlengelsen går frem til 1. august 2018.   

Verdien av at denne rammekontrakten nå forlenges med ett år vil være avhengig av oppdragsmengden som Forsvaret vil trenge eksterne ressurser til innenfor avtalens spesifiserte fartøy-kategorier. Denne rammekontrakten har siden august 2014 generert en rekke mindre jobber i tillegg til to større oppdrag med 5-årig hovedoverhaling (klassing) på to av forsvarets minejaktfartøyer med samlet ordreverdi på 25 - 30 millioner og varighet på til sammen 8 måneder.

-Bergen Group Services er fornøyde med at Forsvaret har valgt å utøve opsjonen på å forlenge denne rammeavtalen frem til 1. august 2018. Selv om fregatt-avtalen med Forsvaret utgår 1. juli i år, vurderer vi fremdeles Forsvaret som en prioritert og viktig kunde i årene som kommer. Vår ambisjon er å opprettholde selskapets godt etablerte kompetanse og kapasitet knyttet til komplekse maritime prosjekter og serviceoperasjoner, sier adm. dir. Frode Johansson i Bergen Group Services.

Bergen Group Services AS er et heleid datterselskap av det børsnoterte konsernet Bergen Group ASA. Selskapet har sitt hovedfokus på markedssegmentene Maritim Service, Forsvar og Energi & Industri. Den operative aktiviteten foregår ved selskapets hovedbase på Laksevåg i Bergen og Straume på Sotra. Bergen Group Services har i tillegg en omfattende aktivitet ute på kunde-lokaliteter i Hordaland samt egne reise team som dekker både norskekysten, offshoreinstallasjoner i Nordsjøen og internasjonale oppdrag.

Ytterligere informasjon om Bergen Group er tilgjengelig på www.bergengroup.no

Kontaktpersoner:
Frode Johansson, adm.dir. Bergen Group Services AS, tlf. 970 80 766
Roger Toftegaard, avdelingssjef Forsvar i Bergen Group Services, tlf. 957 37 246