6 august 2010

Anita Høyen Haug ny daglig leder for Bergen Group Engineering

foto_Anita_Hoyen_Haug_-_lowII.jpg

Anita Høyen Haug er ansatt som ny daglig leder for Bergen Group Engineering. Høyen Haug (39) kommer fra stilling som leder for Bergenskontoret til Manpower Professional Engineering AS (tidligere Techpower AS). Denne uken tar hun over ledelsen av Bergen Group-konsernets engineeringsselskap som ble etablert tidlig i 2008. Selskapet tilbyr ingeniørtjenester basert på høyt kvalifiserte og fleksible medarbeidere til prosjekter innenfor olje, gass og maritim industri. Spisskompetansen til de ca 30 medarbeiderne inkluderer også engineering knyttet til modifikasjon og vedlikehold, energiutvikling, design og beregninger.

Anita Høyen Haug har vært ni år i Manpower-konsernet. Tidligere har hun arbeidet som Sales Manager i Nera Networks og som svakstrømsansvarlig hos en elektrogrossist. Hun kommer opprinnelig fra Lofoten og er utdannet telecom-ingeniør ved Narvik Ingeniørhøgskole.

- Jeg har stor respekt for den kunnskap og erfaring som både Bergen Group Engineering og alle de andre selskapene i konsernet besitter, og gleder meg veldig til å ta fatt i oppgaven med å skape ytterligere vekst, sier den nye daglige lederen for Bergen Group Engineering.

For evt. ytterligere info:

Daglig leder Bergen Group Engineering, Anita Høyen Haug, tlf 958 22 430
Kommunikasjonsdirektør Bergen Group,  Øyvind Risnes, tlf 480 48 561