14 desember 2010

Bergen Group Vest Elektro styrker ledelsen

Sivilingeniør Pål Tveitevåg (35) overtar 1. januar som ny daglig leder i Bergen Group Vest Elektro. Dagens leder Nils Bjarte Sætrevik fortsetter i en operativ stilling i selskapet.

foto_Tveitevaag_og_Madsen.jpg

Pål Tveitevåg (t.v) ønskes velkommen som ny daglig leder i Bergen Group Vest Elektro av divisjonsdirektør Sebjørn Madsen.

Pål Tveitevåg har siden sommeren 2009 vært ansatt ved Bergen Group Engineering, og har i perioder hatt ansvar både som fungerende leder og nestleder i firmaet. Tidligere har Tveitevåg blant annet jobbet i Fog Industries og i Rolls Royce Marine. Han er utdannet sivilingeniør fra et tysk universitet, og har en ingeniørutdanning ved automasjonslinjen på Høyskolen i Bergen. Tveitevåg har også tilleggsutdannelse i prosjektledelse fra Norges Handelshøyskole. 

Bergen Group Vest Elektro er et heleid datterselskap av Bergen Group ASA og inngår i konsernets teknologidivisjon. Selskapet har i løpet av få år utviklet seg til å bli en viktig aktør innen maritim prosjektering og avanserte elektroinstallasjoner. Bergen Group Vest Elektro har i dag 54 ansatte, og passerte i 2009 en omsetning på NOK 100 millioner. Hovedkontoret ligger på Laksevåg i Bergen.

Divisjonsdirektør Sebjørn Madsen i Bergen Group Technology er veldig godt fornøyd med den kommende styrkingen av den administrative og den operative ledelsen i Bergen Group Vest Elektro til nyttår.

-Nils Bjarte Sætrevik har en stund signalisert et ønske om å slippe andre til i den administrative lederrollen for å videreutvikle bedriften videre, slik at han kan få frigjort tid til mer operativt arbeid i selskapet, forklarer Sebjørn Madsen som roser den avtroppende lederen for den jobben han har gjort med å bygge selskapet helt fra grunnen og opp til en godt etablert posisjon i markedet.

- Styrkingen av ledelsen i selskapet bidrar til å forsterke våre ambisjoner om videre vekst. Vi får nå inn en godt kvalifisert person med relevant bakgrunn og god kjennskap til konsernet. Samtidig får vi beholde Nils Bjarte Sætrevik i en operativ rolle som han trives med og er svært dyktig i, sier divisjonsdirektøren for Bergen Group Technology.

For evt ytterligere info:

Divisjonsdirektør Sebjørn Madsen, tlf 468 59 758
Påtroppende daglig leder Pål Tveitevåg, tlf 977 80 262