23 desember 2013

Bergen Group Bergen Group Hanøytangen tildelt intensjonsavtale på verftsopphold og riggmodifikasjon

Bergen Group Hanøytangen er tildelt en intensjonsavtale fra Floatel International for et tre-ukers verftsopphold og riggmodifikasjon på Hanøytangen for den halvt nedsenkbare boligriggen Floatel Superior (bildet over). Intensjonsavtalen omfatter ulike vertstjenester og modifikasjonsarbeid som skal utføres i løpet av oppholdet som er planlagt gjennomført i 1. kvartal 2014.

Floatel_Superior_01.jpg

Floatel Superior er et bolig- og konstruksjonsstøttefartøy med overnattingskapasitet for 440 personer i enkelt-kabiner og 512 personer ved hjelp av doble kabiner. Fartøyet er designet for a å tilfredsstille alle regulatoriske krav til å kunne operere i de mest utfordrende miljøforholdene i verden. Floatel Superior ble levert fra Keppel Shipyard i Singapore i begynnelsen av 2010.

Bergen Group Hanøytangen har utviklet en funksjonell og effektivt offshorerelatert verfts- og serviceområde på Askøy nord for Bergen. Selskapet har i løpet av de siste årene gjennomført flere omfattende operasjoner på ulike borerigger. Bergen Group Hanøytangen er en del av Bergen Group sin offshore-divisjon.

For ytterligere info:

Yngve Thuen, adm.dir. Bergen Group Hanøytangen, telefon +47 901 40 127
Øyvind Risnes, kommunikasjonsdirektør Bergen Group ASA, telefon +47 480 48 561