3 januar 2014

Henning Nordgulen har takket ja til et engasjement som finansdirektør (CFO) i Bergen Group ASA fra 6. januar 2014.

Henning Nordgulen har takket ja til et engasjement som finansdirektør (CFO) i Bergen Group ASA fra 6. januar 2014.

foto_Henning_Nordgulen-innfelt.jpg

Henning Nordgulen (bildet over) har takket ja til et engasjement som finansdirektør (CFO) i Bergen Group ASA fra 6. januar 2014 og inntil videre. Han overtar etter Ståle Rene som 1. februar 2014 skal over i tilsvarende stilling hos Karsten Moholt AS.

Konsernsjef Asle Solheim er meget godt fornøyd med at Nordgulen har sagt ja til engasjementet som CFO i Bergen Group.

-Nordgulen har en omfattende bakgrunn fra ledende posisjoner i finans, shipping og industri. Hans utstrakte nettverk og solide kunnskap representerer en styrke for konsernet i den spennende videreutviklingsprosessen vi nå er inne i, sier konsernsjef Asle Solheim.

Henning Nordgulen (48) har de siste syv årene vært direktør for Divisjon Bedriftsmarked og en del av konsernledelsen i Sparebanken Vest. Tidligere har han blant annet vært adm.dir. i Rikett AS og Finance Manager i Kristian Gerhard Jebsens Skipsrederi AS. Nordgulen sin internasjonale ledererfaring inkluderer blant annet fem år i London som Ass. Vice President Finance & Corporate i Gearbulk (UK) Ltd.

Henning Nordgulen har sin utdannelse fra Handelshøyskolen BI og fra International Institute for Management Development i Sveits (IMD). Han er bosatt med familie i Bergen.

Kontaktpersoner:

Konsernsjef Asle Solheim, tlf. 993 28 465
Henning Nordgulen, tlf. 952 65 990