17 februar 2014

Bergen Group Services tildelt rammeavtale fra Forsvaret på motorvedlikehold

Bergen Group Services AS er tildelt en rammeavtale fra Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) på vedlikeholds- og servicearbeid knyttet til Forsvarets MTU-motorer. Rammeavtalen går over fire år og har en estimert totalverdi på ca NOK 60 millioner kroner.

foto_korvette_Skjold-klassen.jpg

Foto av en av korvettene i Skjold.klassen

Konsernsjef Asle Solheim er godt tilfreds med den nye vedlikeholds- og serviceavtalen som omfatter fremdriftsmotorene på en rekke enheter i både Marine og i Hæren. Dette gjelde blant annet motor-installasjoner på Marinens Skjold-klasse korvetter, minesveipere og fregatter samt Forsvarets Leopard-stridsvogner.

-Bergen Group har over lang tid arbeidet målrettet med å videreutvikle konsernets kompetanse og kapasitet på gjennomføringen av komplekse maritime prosjekter. Denne rammeavtalen med Forsvaret vurderer vi derfor som svært viktig også rent strategisk, sier Solheim.

Konsernsjefen peker på at Forsvaret stiller store krav til innholdsleveranser i en slik avtale – både i forhold til pris, kvalitet og operasjonell fleksibilitet.

-Vi er avhengige av krevende kunder for å kunne opprettholde vår konkurransekraft, både nasjonalt og internasjonalt. Derfor er det også ekstra viktig for oss å bli tildelt denne typen rammeavtaler, sier konsernsjefen.

Bergen Group Services AS, som er et heleid datterselskap av Bergen Group ASA, har i dag ca 140 tilsatte. Selskapet har ansvaret for konsernets tjenestetilbud innenfor maritim service. Aktiviteten har i dag hovedbase på Laksevåg i Bergen, men vil på sikt samlokalisere mye av aktiviteten med konsernets øvrige aktiviteter på Hanøytangen på Askøy.

For ytterligere informasjon:

Adm.dir. Frode Johansson, Bergen Group Services, tlf 970 80 766
Kommunikasjonsdirektør Øyvind Risnes, Bergen Group ASA, tlf 480 48 561